Remonttipalvelut Helsinki

Pyydä tarjous!

Joustavat ja asiakaslähtöiset remonttipalvelut

Tremendo tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Helsingin seudulla taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Voimme auttaa yksittäisessä saneeraustyössä tai hoitaa koko urakan alusta loppuun. Pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla!

Toteutamme ammattitaidolla ja laadukkaasti kaikenlaiset remonttipalvelut ja saneeraustyöt. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta toimimme koko pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava toimija, joka hoitaa kaikki työt katosta lattiaan asiakkaan toiveita kuunnellen ja suunnitelmien mukaan. Yhteydenpito on kanssamme helppoa ja aikataulut pitävät!

Ota yhtyettä ja pyydä tarjousta »

Remonttipalveluihimme kuuluvat mm.

  • Pintaremontit
  • Maalaustyöt
  • Lattia-asennukset
  • Purkutyöt
  • Keittiöremontit
  • Kylpyhuonesaneeraukset
  • Silikonit ja saumaukset
  • Vesivahinkokohteiden purku, korjaus ja saneeraus
  • Kysy lisää muista palveluistamme!

Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta meillä on myös osaavat henkilöt sähkö- ja LVI-urakoihin. Tarjoamme siis kattavat remonttipalvelut ja toteutamme ammattitaidolla laajatkin kokonaisuudet!

Joustavaa, asiakaslähtöistä ja ripeää palvelua

Reagoimme toimeksiantoihin heti ja annamme arvion remonttipalvelun toimitusajasta. Pystymme ryhtymään työhön nopeallakin aikataululla. Olemme joustavia ja voimme tehdä töitä tarvittaessa myös ilta-aikaan tai viikonloppuisin. 

Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta. Jokaisella urakalla on yksi työpäällikkö, joka pitää langat käsissään ja hoitaa kaiken yhteydenpidon asiakkaaseen. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla ja kerromme avoimesti työn aikataulusta. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme on yksi puhelinnumero, johon soittamalla he saavat tarvitsemansa tilannetiedot. 

Valitse Tremendon ammattilaiset

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 54 b, Helsinki.
Ota yhteyttä puhelimitse 0400 949727 tai sähköpostitse info@tremendo.fi.

Vastaamme kyselyihin saman tien!

Pyydä tarjous remonttipalveluista »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tremendo Oy toteutti Malminkartanossa Helsingissä mikrobivauriokorjaukset. 
Toimitilarakennuksen ulkoverhouksesta ja vesikaton peltiliitoksista oli päässyt seinän rakenteisiin kosteutta ja siitä oli aiheutunut mikrobivaurio. Se korjattiin purkamalla ulkoseinän mineraalivillat ja vaurioituneet rungon puuosat. Rakenteiden korjaus toteutettiin Catedral Oy:n laatimien rakennesuunnitelmien mukaisesti. 

Tremendo Oy:llä on vahvaa kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista kohteista. Olemme toteuttaneet Tremendo Oy:n kanssa yhteistyössä kymmeniä eri kohteita, joissa kyse on ollut vesivahingosta tai kosteus- tai mikrobivauriosta. Korjaustyöt ovat onnistuneet erinomaisesti ja töiden toteutuskustannuksetkin ovat olleet kohtuulliset sekä erittelyiltään asianmukaisesti ja selkeästi perusteltuja.
- Niko Parikka, Catedral Oy Insinööritoimisto


Yhteistyömme Tremendo Oy:n kanssa on toiminut luotettavasti jo usean vuoden ajan. Tremendo Oy on vastannut yhteistyökumppanina Isec Oy:n ilmanpuhdistuslaitteiden huoltopalveluista, asennuksista sekä materiaalihallinnasta. Sovitut työt on aina hoidettu ajallaan ja kustannustehokkaasti.
-  Harry Wiberg, Isec Oy


Päätimme taloyhtiössä kartoittaa kattomme kunnon ja etsiä toimenpiteistä, kuinka voimme pidentää kattojemme käyttöikää. Tremendo osoittautui yhtiöllemme erinomaiseksi palveluntarjoajaksi, joka pystyi vastaamaan kaikkiin tarpeisiimme. Saimme Tremendolta hyvän suunnitteluavun lisäksi ammattimaiset tekijät ja erinomaisen lopputuloksen. Hommat hoituivat sovitusti ja teetetystä urakasta jäi tunne, että Tremendo kuuntelee asiakasta, toteuttaa työnsä laadukkaasti ja vastaa lopputuloksesta. Tulemme taloyhtiössä käyttämään Tremendon palveluja myös jatkossa.
- Sampsa Salonen,  As. Oy Pajarinne 3, Taloyhtiön puheenjohtaja


Keittiöremonttien tekijöistä saa aina lukea kauhutarinoita. Onneksi minulle suositeltiin Tremendoa ja en joutunut pettymään. Aikataulut pitivät ja muutoksiini suhtauduttiin ymmärtäväisesti, jopa asennusten jo alettua. Suosittelen!
- Marko, Helsinki